kagi lighting design competition

 
 

Amenajarea unui living

Se propune elaborarea proiectului de iluminare pentru un living utilizând concepte și idei creative, care să integreze sistemul de iluminat kreon kagi. În elaborarea soluției de iluminat, se vor urmări satisfacerea cerințelor estetice, funcționale și obținerea unui nivel optim de iluminare al spațiului, folosind exclusiv produsele și sistemele de iluminat kreon.

Configurația aleasă, eficiența sa, plastica amenajării, funcționalitatea, atmosfera creată și gradul de armonizare al elementelor sunt principalele aspecte pe care tema le aduce în discuție.  

În limba japoneză, “kagi” înseamnă “cheie”. Se face astfel referire la gaura de cheie, care a servit drept sursă de inspirație pentru volumetria profilului. kagi este un sistem de profile versatil, care combină elemente de iluminat liniare cu spoturi pentru a obține zone de accent.

Prin aceste caracteristici, kagi devine un instrument esențial pentru arhitecți și designeri, fiind folosit la orientarea în spațiul arhitectural sau trasarea unor compoziții grafice de lumină.

mai multe informatii despre kreon kagi

Premii

Concurs Kagi 1

Premiul I

Concurs Kagi 2

Premiul II

lampa de birou kreon tubo

Concurs Kagi 3

Premiul III

lampa portabila Edison the Petit

Concurs Kagi 3

Premiul de popularitate

fotoliu puf nylon Fatboy®

Premiul de popularitate se va acorda proiectului care înregistrează cele mai multe aprecieri ale postării făcute pe pagina oficială de Facebook Traccia #EyeDelighting.

Concurs Kagi 5
Concurs Kagi 6
Concurs Kagi 7

Calendarul concursului

25.02.2022

lansarea concursului

08.04.2022, ora 24:00

data limita de trimitere a lucrarilor

12.04.2022

postarea lucrarilor pe Social Media

12.04 – 26.04.2022

votarea lucrarilor

29.04.2022

anuntarea castigatorilor

Expozitie in showroom-ul Traccia a lucrarilor selectionate (adresa: str. Felix, nr.2, Timisoara)

În proiectul propus, concurenții sunt încurajați să combine produsele și sistemele Kreon, având astfel posibilitatea de a obține nivelul de iluminat necesar și a conferi spațiului un grad crescut de expresivitate.