Kreon – Tavan casetat metalic

Tavan casetat metalic

De ce sa alegi un tavan casetat metalic

Solutii arhitecturale

Tavanele au în general un caracter banal în spațiile care ne înconjoară si sunt rareori remarcate în arhitectura sau viața de zi cu zi.

Sistemul de tavan casetat metalic kreon face ca acest element sa invie prin structura, relief, textura dar si prin luftul simetric ” shadow gap ” care sprijina ritmul arhitectural al spatiului în timp ce creaza o personalitate unică fiecărei încăperi.

Multitudinea de culoritipuri de perforatiimodele și dimensiuni ( placi pana la 2400 x 2400mm ) vin în sprijinul arhitectilor pentru a gasi solutia ideala.

Tavanul este disponibil din aluminiu, oțel galvanizat sau oțel inoxidabil cu o gama larga de culori RAL, vopsit cu pulbere cu grosime minim de 50 micron si un grad de reflexie a luminii intre 3% si 20%.

Diferitele perforatii standard sau custom nu doar determina estetica tavanului dar și ajută la un mai bun comfort acustic și influențează circulația aerului.

Tipuri de tavan

Clip-in

kreon clip-in este un tavan suspendat cu o structura ascunsă, în care casetele se clipseaza de substructura formand o suprafata uniforma cu un shadow gap elegant de 6mm intre casete.

Lay-on

kreon lay-on e caracterizat de structura vizibilă pe care se aseaza casetele, permitand un acces facil la instalațiile clădirii ascunse în spatele său.

Hook-on

kreon hook-on este tot un sistem de tavan casetat metalic cu structura ascunsă ideal pentru holuri, la care casetele se prind ca un carlig de substructura cu pas fix.

Rytmi

Rytmi este un tavan metalic caracterizat de lamelele liniare. Poate fi utilizat intercalat cu alte tipuri de tavan pentru a evidentia o zona sau se poate întinde pe toata suprafața camerei.

Integrarea instalatiilor

Ventilatie

De la guri de ventilatie minimaliste de 15mm integrate intre casete pana la difuzoare invizibile ascunse in caseta.

Incalzire / Racire

Serpentinele de apa caldă/rece sunt instalate pe spatele casetelor și asigura un control al temperaturii, fără curenți de aer sau zgomote. Mentenanta este foarte ușoară deoarece nu existe piese in miscare. Compatibil cu pompele de caldura și instalații geotermale.

Comfort acustic

Ideal acasa, birouri sau home cinema, tavanul casetat metalic kreon este o soluție acustică ce absoarbe sunetul și atenuează reverberațiile cu ajutorul unei membrane fonoabsorbante SoundTex si o membrana de vata minerala.

Iluminat

Toate corpurile de iluminat kreon tools of light sunt compatibile cu kreon ceiling solutions, fie cu montaj între casete sau integrat în casete. În plus sunt disponibile și o serie de casete cu optica integrata. Poți citi mai multe despre corpurile de iluminat kreon aici .

Audio

Cu ajutorul sistemului kreon audio, se poate crea o experienta optima fara a compromite estetica unui spațiu. Difuzoarele kreon high tech se integrează invizibil în sistemele liniare de iluminat kreon cat și în sistemul de tavan casetat.

Ai nevoie de mai multe detalii? Viziteaza site-ul kreon pentru mai multe detalii tehnice sau contacteaza-ne pe noi.

Suport tehnic

Lasa in grija noastra configurarea tavanului casetat metalic

Procesul nostru de management de proiect e conceput sa te ajute de la planificarea tavanului pana la instalarea lui.

Un design atimpuriu merge mana-n-mana cu abordarea sustenabila, astfel incat cu Kreon Tools of Light si Kreon Ceiling Solutions putem obține punctaje foarte bune în cadrul BREEAM si LEED . Contacteaza-ne pentru a afla mai multe.

Sustenabilitate

Alegerea pentru materiale durabile și reciclabile, tavan radiant și tehnologia LED în iluminat îi oferă kreon un pas înainte în proiectele de construcții ecologice.

Descărca catalogul kreon și învață mai multe despre soluțiile disponibile.