Theta

[section label=”sectiune” bg_color=”rgb(0,0,0)” dark=”true” padding=”0px” height=”0px” margin=”0px” scroll_for_more=”true” loading=”true”]

[row label=”About” style=”large” width=”full-width” v_align=”middle” h_align=”center”]

[col span=”4″ span__sm=”12″ divider=”0″ align=”center” bg_color=”rgb(255,255,255)”]

[ux_image id=”20476″]

[/col]
[col span=”8″ span__sm=”12″]

[tabgroup type=”vertical” nav_style=”normal” nav_size=”xlarge” align=”center”]

[tab title=”Despre”]

 
Pornita din ambitia de a face lucrurile „altfel”, într-o piata dominata de neîncredere, suspiciune si mai ales neseriozitate, Theta a reusit în aproape 6 ani sa se impuna ca un PARTENER de valoare în relatia cu arhitectii, designerii de interior si beneficiarii finali. Investim în permanenta în tehnologii noi si know-how, în oameni de valoare si în parteneriate pe termen lung.

Am crescut în permanenta, atât din punct de vedere al cifrei de afaceri, echipei si spatiilor de lucru, cât si din punct de vedere al gamei de produs si al solutiilor propuse.

Am început cu mobilier rezidential la comanda simplu, si am ajuns la proiecte de tipul spitalelor si la piese spectaculoase, care transforma cele mai excentrice idei în realitate.

Am început business-ul într-o perioada dificila si l-am crescut într-o perioada în care piata de profil este în cadere libera.

Am depasit granitele României si am ajuns acolo unde firme consacrate doar îndraznesc sa viseze.

Am reusit sa ducem la bun sfârsit proiecte de anvergura, atât din punct de vedere al dimensiunii, cât si din punct de vedere al complexitatii lor. Si toate astea pentru ca încercam sa fim „altfel”.
Suntem constienti ca nu suntem perfecti, însa ne dorim sa atingem perfectiunea si fiecare zi e înca o piatra pusa la temelia acestui drum.

Ne privim si ne tratam clientii ca pe proprii nostri prieteni, suntem mereu alaturi de ei si experienta ultimilor ani ne-a demonstrat ca, atunci când scopul tau este sa ai un client fericit, banii vin de la sine.

Avem planuri îndraznete pentru anii ce vin si suntem siguri ca, în viitor, Theta va fi unul din brand-urile (100 % românesc) de mare success .

Locatie: Bucuresti

Stil: Modern

[/tab]
[tab title=”Proiecte”]

[gap height=”15px”]

[ux_portfolio ids=”693,6139,633,6168,20483″]

[/tab]

[/tabgroup]

[/col]

[/row]

[/section]