Tavan casetat metalic Kreon – 5 motive sa il alegi

Tavan casetat metalic Kreon - 5 motive sa il alegi 1

De ce sa alegi un tavan casetat metalic Kreon

tavan casetat metalic

New Interior Collection

Solutie arhitecturala
Dimensiuni custom pana la 2400 x 2400 mm.

Citeste mai mult

Integreaza usoar a instalatile de HVAC , iluminat sau audio.

Citeste mai mult
Tavan casetat metalic Kreon - 5 motive sa il alegi 2
Tavan casetat metalic Kreon - 5 motive sa il alegi 3

New Interior Collection

De la ceiling in ceiling la wall to wall, casete cu balama sau casete de montaj pe perete, exista o solutie pentru fiecare aplicatie.

Citeste mai mult

Oferim suport tehnic de la proiectare la implementare.

Contacteaza-ne
Tavan casetat metalic Kreon - 5 motive sa il alegi 4

New Interior Collection

Tavan casetat metalic Kreon - 5 motive sa il alegi 5

New Interior Collection

Un pas inainte in proiecte sustenabile alaturi de BREEAM si LEED.

Citeste mai mult
Descarca catalog

Solutie arhitecturala

Tavanele au in general un caracter banal in spatiile care ne inconjoara si sunt rareori remarcate in arhitectura sau viata de zi cu zi.

Sistemul de tavan casetat metalic kreon face ca acest element sa invie prin structura, relief, textura dar si prin luftul simetric ” shadow gap ” care sprijina ritmul arhitectural al spatiului in timp ce creaza o personalitate unica fiecarei incaperi.

Multitudinea de culori, tipuri de perforatii, modele si dimensiuni ( placi pana la 2400 x 2400mm ) vine in sprijinul arhitectilor pentru a gasi solutia ideala.

Tavanul este disponibil din aluminiu, otel galvanizat sau otel inoxidabil cu o gama larga de culori RAL, vopsit cu pulbere cu grosime minim de 50 microni si un grad de reflexie a luminii intre 3% si 20%.

Diferitele perforatii standard sau custom nu doar determina estetica tavanului dar si ajuta la un mai bun comfort acustic si influenteaza circulatia aerului.

Tipuri de tavan

Rytmi

Rytmi este un tavan metalic caracterizat de lamelele liniare, castigator al German Design Award 2018. Poate fi utilizat intercalat cu alte tipuri de tavan pentru a evidentia o zona sau se poate intinde pe toata suprafata camerei.

Citeste mai mult despre finisaje si solutiile tehnice

Clip In

kreon clip in este un tavan suspendat cu o structura ascunsa, in care casetele se clipseaza de substructura formand o suprafata uniforma cu un shadow gap elegant de 6mm intre casete.

Citeste mai mult despre finisaje si solutiile tehnice

Lay on

kreon lay on e caracterizat de structura vizibila pe care se aseaza casetele, permitand un acces facil la instalatiile cladirii ascunse in spatele sau.

Citeste mai mult despre finisaje si solutiile tehnice

Hook on

kreon hook on este tot un sistem de tavan casetat metalic cu structura ascunsa ideal pentru holuri, la care casetele se prind ca un carlig de substructura cu pas fix.

Citeste mai mult despre finisaje si solutiile tehnice

Integrarea instalatiilor in tavanul casetat metalic kreon

Ventilatie

De la guri de ventilatie minimaliste de 15mm integrate intre casete pana la difuzoare invizibile ascunse in caseta.

Citeste mai mult

Incalzire / Racire

Serpentinele de apa calda / rece sunt instalate pe spatele casetelor si asigura un control al temperaturii comod si sanatos, fara curenti de aer sau zgomote. Mentenanta este foarte usoara deoare nu existe piese in miscare. Compatibill cu pompele de caldura si instalatiile geotermale.

Citeste mai mult

Comfort acustic

Ideal acasa, birouri sau home cinema, tavanul casetat metalic kreon este o solutie acustica ce absoarbe sunetul si atenueaza reverberatiile cu ajutorul unei membrane fono absorbanta SoundTex si o membrana de vata minerala.

Citeste mai mult

Iluminat

Toate corpurile de iluminat kreon tools of light sunt compatibile cu kreon ceiling solutions, fie cu montaj intre casete sau integrat in casete. In plus sunt disponibile si o serie de casete cu optica integrata. Poti citi mai multe despre corpurile de iluminat kreon aici .

Citeste mai mult

Audio

Cu ajutorul sistemului kreon audio se poate crea o experienta optima fara a compromite estetica unui spatiu. Difuzoarele kreon high tech se integreaza invizibil in sistemele liniare de iluminat kreon cat si in sistemul de tavan casetat.

Citeste mai mult

Project Management

Lasa in grija noastra configurarea tavanului casetat metalic

Procesul nostru de management de proiect e conceput sa te ajute de la planificarea tavanului si pana la instalarea lui.

Un design atimpuriu merge mana in mana cu abordarea sustenabila, astfel incat cu Kreon Tools of Light si Kreon Ceiling Solutions putem obtine punctaje foarte bune in cadrul BREEAM si LEED . Contacteaza-ne pentru a afla mai multe.

4 thoughts on “Tavan casetat metalic Kreon – 5 motive sa il alegi

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.