NC Family House by NOI Studio

Location: Giroc, Romania
Design:
Phase 01: design // passed client briefing ✓
Phase 02: technical detailing & building – ✓

Developing: April 2016 – on going
Clients: Cristian & Nicoleta F.
Authors: arh. Andi – Alexandru Buftea & stud. arh. Ariana Anda Țuțuianu

RO: Urmarind felul de a fi al clientilor, spatiul de zi a fost gandit a fi un spatiu dedicat familiei si prietenilor.

Fie ca este vorba de o poveste purtata cu bucatarul care a uitat sa inchida usa de la bucatarie, o masa luata cu mic cu mare de sarbatori, un pahar de vin impartit la lumina semineului, sau un meci savurat de pe „treptele” divanului (si de pe canapea pentru cei norocosi), spatiul de zi devine un cadru care se transforma si-i aduna pe toti laolalta.

:::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::

EN: Following the client’s way of being, the living space was designed to be a place for family and friends.

Whether it’s a chat with the cook that forgot to close the kitchen door, a festive dinner, a glass of wine shared by the fireplace, or a game enjoyed from the divan’s „steps” (while the lucky ones have the couch), the living space is a transforming framework brings everyone together.
| the bedroom and office is currently in work so stay tuned ! 🙂